top of page
Office

Szolgáltatások

A Startup Campus befektetőként támogat hazai startupokat 5 milliótól 64 millió forintig terjedő csomagokkal. Ezek a befektetések érettségtől függően az ötlettől a prototípus kifejlesztéséig, illetve az első piaci eladásokig vezető utat segítik.

  

Önálló kihelyezései mellett a Startup Campus társbefektetéseket szervez a támogatott cégek számára angyal- és intézményes befektetők bevonásával. Partnere a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő, amellyel közösen 20 millió forintos befektetéseket helyeznek ki közösen inkubációra alkalmas startup vállalkozások számára. 

A kihelyezett tőke felhasználási szabályairól, illetve a pályázás menetéről a leírások a GINOP-2.1.5-15 pályázat aloldalon találhatóak. 

Jelentkezés befektetésre

 

A befektetési programba való jelentkezéshez a GINOP-2.1.5-15 pályázat aloldalon szereplő jelentkezési lapot szükséges kitölteni és beküldeni az info@startupcampus.hu címre. Az inkubátor a beérkező jelentkezésekből választja ki azokat a kezdeményezéseket, amelyekkel elindítja a közös munkát. 

Inkubációs szolgáltatások

 

Az inkubátor hazai partnerhálózatán keresztül korai validációt, tesztelőket és vásárlókat tud a startupok számára biztosítani. Nemzetközi irodáin és kiépült globális kapcsolatain keresztül pedig már ebben a fázisban is tudja támogatni a fejlesztések célpiaci validációját. Emellett vállalkozók képzésével, jogi és pénzügyi szakértői támogatás biztosításával járul hozzá startupjai sikeréhez. 

Az inkubátor által biztosított további, szakértői szolgáltatások:  

 • Képzés, iparági mentorok bekötése,   

 • Forrásszervezés (társ- és követő befektetések),   

 • Üzleti és pénzügyi tervezés,   

 • Jogi és adminisztrációs támogatás,   

 • Széleskörű nagyvállalati és állami kapcsolatrendszer, networking,   

 • Hazai, régiós és nemzetközi irodahálózat,   

 • Nemzetközi validációs és piacralépési programok, sales támogatása,   

 • Számviteli és pénzügyi irányításban segítség és támogatás,   

 • Prezentációs készségek fejlesztése,   

 • Kapcsolat felsőoktatási tudásbázishoz és infrastruktúrához,   

 • Átfogó üzleti és üzletfejlesztési képzési programok,   

 • Segítségnyújtás a technológia piacra vitelében,   

 • Jogszabályi megfelelőségben (compliance) való segítség,   

 • Szellemitulajdon-védelem.  

Befektetési csomagjait az inkubátor a nyilvános online felület mellett jellemzően egyedi know-howra épülő képzési és versenyprogramjai keretében ajánlja a célcsoport számára. Az aktuális programokról a Startup Campus honlapján lehet tájékozódni. 

Szakágspecifikus programjaink

Fashion & Design Accelerator

A Fashion & Design Accelerator küldetésének tekinti a hazai divat- és designipari vállalkozások szakmai és üzleti fejlesztését. Célja, hogy nemzetközi akcelerációs módszertani minták és specifikus iparági trendek ismeretében a leghatékonyabban segítse a vállalkozások növekedését. Mentorjaink elismert nemzetközi márkáknál szerezték szakmai tapasztalataikat a divat, design, luxus és technológia területein mind multinacionális, mind startup környezetben. 

Szakértői szolgáltatások 

Divat- és designipari vállalkozásokra szabott szakértői szolgáltatások azokon a területeken, melyek a legnagyobb kihívást jelentik manapság a növekedést elérni vágyó szereplők számára: brand menedzsment, nemzetközi piacra lépés, marketing, PR, webshop fejlesztés, showroom értékesítés. 

Fast Track Program 

3 hónapos intenzív szakmai mentoring program workshopokkal és személyes konzultációkkal, külföldi és hazai szakmabeliek közreműködésével. A márka- és cégfejlesztés megalapozása érdekében a legfontosabb területeken: branding, marketing, PR, termékfejlesztés, értékesítés (többek közt e-commerce és retail), valamint pénzügy. 

Márkafejlesztési alapcsomag 

A márkafejlesztési alapcsomag teljeskörű stratégiai átvilágítás és személyre szabott konzultációk segítségével támogatja a divat- és designipari vállalkozások hazai terjeszkedését, nemzetközi piacra lépését. 

Befektetésre felkészítő csomag 

Piaci szereplők számára kifejlesztett szakmai felkészítő csomag, amely angyal- vagy inkubációs kockázati tőkebefektetési ambíciókkal rendelkező vállalkozásokat céloz.

Startup Campus Global nemzetközi validáció és üzletfejlesztés 

Nemzetközi piaci validációs és üzletfejlesztési program, brit szakértők bevonásával. A tevékenység célja nemzetközi kapcsolatok építése és visszajelzések gyűjtése, amelyekre alapozva gyorsan és hatékonyan export-forgalmat érhetnek el a résztvevő vállalkozások a szerzett tapasztalatokra építkezve. Ebben bevont partner többek közt a brit Technation, és a kormányzati Department for International Trade

Széchenyi logo terv
bottom of page