Desk

Portfólió

bauapp.png

BauApp

 

Az építőiparban óriási hatékonyság javítási lehetőség rejlik a munkafolyamatok mobil alkalmazásokkal történő digitalizálásában, jelenleg még sok a papír alapú folyamat, mert nincs megfelelő megoldás, amely az építkezések minden adatrögzítő és jelentési munkafolyamatára nyújtana mobil alkalma-zást. A BauApp platform az építőipar komplex digitalizációját fogja végrehajtani.

hajtos_pincer.png

Hajtós pincér

A Magyarországon is bekövetkezett street food és fine dining boom-nak köszönhetően nagy ütemben nyílnak országszerte az újabbnál újabb és jó minőségű éttermek. A Hajtós Pincér (HaPi) Magyarország első önálló biciklis ételfutár szolgálata. A szolgáltatás főként olyan éttermek részére biztosít a weboldalukon való étlap megjelenítés és az ételkiszállítás lehetőségét, ahol ez amúgy nem érhető el vagy az adott étterem elégedetlen jelenlegi szállító partnerével.

careonix.png

Nirbrush

Az elektromos fogkefe, amely a fogmosási szokáson túl, képalkotó diagnosztikával képes nyomon követni a fogállomány állapotát, úgy, mint egy házi panorámaröntgen. A termék egy hardverből (okos fogkefe) és a hozzá kapcsolt szoftverből áll, és képes a fogszövetet átvilágító képalkotási eljárással képi diagnosztikát készíteni, így nyomon követve a felhasználó egészségi állapotát, akár pontos diagnózist is kézhez szállítva probléma esetén.

greenwave.png

GreenWave

 

A GreenWave rendszere képes kis alapterületen nagy termőfelületű növénytermesztést megvalósítani, automatizálhatóan, futószalag rendszerben és függőlegesen is. A rendszer alkalmas gyógynövények, emberi fogyasztásra szánt élelmiszeripari, valamint állati takarmány céljára növesztett növények ipari termesztésére, rendkívül alacsony víz és energiaigénnyel, mindezt magas élelmiszerbiztonság mellett.

geomontir-01.jpg

GOmontir

 

A GOmontir egy mobil applikáció, amely Indonéziában, Uber-Tinder koncepciójárá épülő motor, autó és egyéb gépjármű szerelés közvetítésében segíti a felhasználókat. Az ügyfélnek egy kisebb műszaki hiba miatt nem kell a motorkerékpárt elvinni a szervízbe, helyette a GOmontir segítségével ki tudja választani a hozzá legközelebb elérhető szerelőt, aki percek alatt ki tud szállni a helyszínre, hogy orvosolja az adott problémát.

dental_scanner.png

3D Intraorál Scanner

 

A projekt során egy Digitális 3D intraorál fogászati szkenner létrehozása tervezett, orvosi felhasználásra, CAD/CAM technológiára alapozva. A termék piacra vitelével leválthatóvá válhat a nem kellően pontos, szilikon és gipsz alapú mintavételi eljárás a digitális, gyorsabb, továbbá a páciens, a fogorvos és a fogtechnikus számára is kényelmesebb eljárásra.

solecall.png

SoleCall

 

A SoleCall egy mobilapplikáció, amely segíti a hallássérülteket és siketeket válsághelyzetben, amikor segélyhívásra van szükségük. Az applikáció két lehetőséget kínál a segélyhívás leadására: a segélyüzenet elküldhető kézivezérléssel, a kiküldött üzenet minden olyan információt tartalmaz, ami a segítségnyújtás megindításához szükséges, vagy váratlan, kritikus helyzetekben, mikor nincs idő a kézi vezérlésre, az alkalmazás gesztus vezérelten, három egymást követő dobbantás leadásával is működésbe hozható.

rfanatomy.png

RF Anatomy

 

Az RF Anatomy egy innovatív atlaszt fejlesztett, amely részletes, keresési funkcióval kiegészített platformként mutatja be az emberi anatómiát. A tág adatbázis mellett az applikáció másik előnye az alacsony ár, az RF Anatomy atlasza financiálisan akár egyetemisták, vagy az orvostudomány iránt érdeklődő magánszemélyek számára is elérhető.

devraptor.png

Devraptor School

 

Egy olyan képzés, amely a gyorsan váltózó állás trendekhez igazodik. Az elképzelt képzés a gyorsan változó munkaerőpiacon fellépő hiányt hivatott megtölteni modern technológiákat oktatva. Legyen szó diákokról vagy új lehetőségeket kereső munkavállalókról.

innoria.png

Coherence Team Flow

 

A Coherence rendszere segít a sportcsapatoknak hatékonyabbá válni versenyhelyzetben, a mentális állapotuk összehangolásával, úgynevezett flow állapot elérésével. A különböző emberi aktivitások minősége mentális és fiziológiai állapotoktól függ, a kívánt állapotok elérése és megtanítása kulcsa a kiemelkedő teljesítményeknek illetve az emberi csúcsteljesítménynek. A Coherence rendszere taníthatóvá teszi a Csíkszentmihályi-féle FLOW elméletet.

vitrolink.png

VitroLink

 

A Pathronus egy felhőalapú virtuális patológiai szolgáltatás, amely összeköti a patológus szakembereket és az oktatás, kutatási vagy diagnosztikai célú egészségügyi intézményeket, ide értve a kórházakat, egyetemi klinikákat, magán- vagy állami fenntartású gyógyító intézményeket a szektorban tapasztalható igényeknek megfelelően.

insimu.png

InSimu

Az orvostanhallgatók egyik kulcs kihívása a gyors és hatékony diagnózis felállításának az elsajátítása, azonban ez a jelenlegi gyakorlatban ez csak valós pácienseken, praktizálás közben, hosszú idő alatt fejleszthető képesség. Az InSimu Patient mobilalkalmazás segítségével az orvostanhallgatók AI által fejlesztett virtuális pácienseken fejleszthetik a diagnosztikai tudásukat.

oneminorder.png

Oneminorder

 

Az éttermi és házhozszállítási piac egyre inkább a gyűjtőoldalak felé tolódik, aminek következtében az éttermek fokozatosan vesztik el az identitásukat és márkájukat. A Oneminorder az éttermek saját rendszereit fejleszti, az étterem így nem veszíti el a saját arculatát, márkajegyeit, így a felhasználók, fogyasztók elkötelezetten és hűségesen tartása is egyszerűbbé válik a számukra.

spomoco.png

Spomoco

 

Gyors, egyszerűen kezelhető, modern, újdonságokkal felszerelt, célirányos, fókuszált alkalmazás, ami önmagában ki tudja szolgálni a trénerek és az őket alkalmazó stúdiók igényeit. Képes követni a vállalkozásban felmerülő változásokat, minimális költséggel elindítható, nem korlátozza a felhasználóit, sem csomagokkal sem limitekkel.

trustchain.png

TrustChain

 

A TrustChain rendszer egy automatizált elszámolóház kereskedő cégek számára, pénzügyi és adminisztrációs szolgáltatás. A rendszer okos szerződések láncolata összekötve ügyvédi letéti alszámlákkal. Az automatizált elszámolás teszi lehetővé a banki működésnél és költséghatékonyabb, gyorsabb és transzparensebb működést.

infoblokk_kedv_final_RGB_ERFA.png